Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan holder du dampdækslet lang levetid

Sep 01, 2017

Gashætte har været meget udbredt i de seneste år, det er den mest almindeligt anvendte i laboratoriet for lokalt udstødningsudstyr, sort, på grund af sin forskellige struktur, brugen af ​​forskellige forhold, udstødningseffekten er ikke den samme. Så, hvad skal du være opmærksom på vedligeholdelse af røgledningen?

201004262052085110.jpg

BOKA lab system Tech Co, Ltd teknisk personale til at gøre følgende resumé:


1. Før forsøgets begyndelse skal du bestemme, at dampdækslet skal køre for at kunne udføre forsøgsoperationer. Før eksperimentets afslutning fortsætter med at løbe i mindst 5 minutter, før ventilatoren lukkes for at udlede den resterende gas i rørledningen. Kan overveje installationen af ​​udstødningsforsinkelsen, for at sikre, at ventilatorforsinkelsen fungerer.


2. Under forsøget må du ikke sætte noget udstyr i vinduet fra glasvinduet 150 mm, stort eksperimentelt udstyr skal have tilstrækkelig plads, bør ikke påvirke luftstrømmen, frontvinduet bør lukkes til brug.


3. Ved brug af specielle syreforsøg skal der tages hensyn til, at dampdæmningsmaterialerne, såsom halvlederindustrien, korrosionsindustrien osv. Skal være fremstillet af korrosionsbestandige materialer.


4. Når du bruger organisk materiale eller andre specielle reagensforsøg, skal du fuldt ud overveje dens kontrolvindhastighed. Varmekilde: Ved brug af en varmekildeanordning skal varmen på mere end 2000 kcal / time overveje den nødvendige ventilation for at fjerne ventilationen for at bestemme ventilatorens effekt.


5. I laboratoriekonstruktionen skal du vælge dampdækslet og bestemme placeringsstedet for dampdækslet, i henhold til det eksperimentelle indhold for at vælge typen af ​​dampplade, materiale, form osv., Skal normalt overvejes.