Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan man forbedrer detektionsniveauet for medicinske laboratorier er kritisk

Aug 25, 2018

Kvaliteten og effektiviteten af laboratorietest er afgørende for at opnå effektive, rettidige kliniske beslutninger og optimale behandlingsresultater. Dataene viser, at 60% af de kliniske medicinske beslutninger er afhængige af diagnostiske resultater, så det er især vigtigt at forbedre laboratorietestningen yderligere og forbedre kvaliteten og hastigheden af inspektionsrapporterne.

Hvordan man imødekommer klinisk og patientens krav til testpræcision og aktualitet på samme tid for yderligere at forbedre inspektionsrapportens kvalitet og hastighed er blevet et presserende problem, der skal løses i laboratoriet. Dataene viser, at 60% af de kliniske medicinske beslutninger afhænger af diagnostiske resultater.

Nøjagtige og hurtige testresultater hjælper klinikere med at udvikle effektive individualiserede behandlingsmuligheder, hvilket giver patienter bedre pleje og effektive sygdomsforanstaltninger. I denne proces er hver testrapport fra laboratoriet til patienter blevet en vigtig reference for klinisk diagnose og behandling.

Med den stigende diversificering af laboratorietestprogrammer og den betydelige stigning i testvolumen er kravene til læger og patienter stigende. Hvordan man opfylder kravene til at teste pålidelighed og aktualitet er en alvorlig udfordring for nuværende laboratorieopbygning og ledelse. .

For yderligere at optimere laboratorieprocessens automatiske styring og opfylde de højere krav til fremtidig klinisk og lægeundersøgelse har Roche Diagnostics udviklet en ny generation laboratorier, der har indset hele processen med prøveautomatiseringsopgradering på originalen grundlag, forbedring af den samlede detektionseffektivitet og reduktion af arbejdet. Mængde og reagensaffald. Inspektørerne kan fra tid til anden beherske alle prøver fra afdelingen, uden at skulle bekymre sig om den ukontrollable prøverapporteringstid, svær prøve søgning, manuelle driftsfejl osv. Og forbedre testens kvalitet.

I de senere år har testinstrumenterne og testteknologierne gradvist diversificeret, med den løbende forbedring af Kinas videnskabelige forskningsniveau, hvilket giver bekvemmelighed til forskellige testområder. Som nøgle til klinisk beslutningstagning har laboratorietest strenge krav. For at imødekomme de højere krav til fremtidig klinisk og læge-patient test, er det nødvendigt at forbedre laboratoriets samlede testniveau for at sikre nøjagtigheden af den kliniske beslutningstagning.