Hjem > Udstilling > Indhold

Hvordan udføres renoveringen af laboratorievandsprojektet?

Nov 02, 2018

Om laboratorieindretningen er kvalificeret eller ej, kræver vi at foretage inspektion og inspektion. I dag vil vi tale om installationsdesign ideer og accept kriterier for laboratorie vandveje projektet. Jeg håber at hjælpe dig.

Laboratoriet indendørs vandforsyning og dræning inspektion poster omfatter: rørledning hældning, interface, beslag og rørfittings.

lab furniture 9.14

1. Indendørs vandforsyningsprojekt

Tryktestresultaterne af hvert system, trykket opfylder designkravene, og der er ingen lækage. Rør skal rengøres, og rør og støtter (piers) er ikke på frosset jord eller forfaldne jord.

(1) Pipeline hældning

Kvalificeret: Hældningens positive og negative afvigelse overstiger ikke 1/3 af hældningsværdien af designet. Installationen er vandret og lodret, og væg og højde overholder grundlæggende reglerne.

Fremragende: Hældningen opfylder kravene til design og er ensartet, og væg og højde er i overensstemmelse med forskrifterne.

(2) Pipeline interface

<1> Trådforbindelse

Kvalificeret: Bearbejdningsnøjagtigheden af rørtråd opfylder kravene i den nationale standard "rørtråd". Tråden er ren og regelmæssig, og den brudte ledning eller manglende ledning er ikke mere end 10% af trådens fulde tråd. Forbindelsen er fast, den synlige tråd ved roden, det galvaniserede rør har ingen svejsning, tråden er ren og regelmæssig, rørmontering er korrekt, og det galvaniserede rør har ingen svejset led.

Fremragende: På grundlag af kvalificeret er tråden ikke brudt; det galvaniserede lag af det galvaniserede rør og røret er ikke beskadiget, den udsatte tråd er godt bevaret og har ingen defekter som udsat olie og linned.

<2> Flangeforbindelse

Kvalificeret: Stødsamlinger er parallelle og stramme, vinkelret på rørets midterlinie, og skruen udviser møtrikken; Padmaterialet er i overensstemmelse med designkrav og byggespecifikationer og har ingen dobbeltlag, og flangetypen opfylder kravene.

Fremragende: På grundlag af kvalifikationen er møtrikken på samme side, og skruens længde er den samme og er ikke mere end halvdelen af skruens diameter.

<3> Svejsning

Kvalificeret: Svejsefladhed, svejsearmeringsoverflade opfylder byggespecifikationerne; ingen brænding på svejsefladen; revner og tydelige knuder, slaggeindeslutninger og porer.

Fremragende: På grundlag af kvalifikation er svejsebølgen ensartet, og der er ingen nodulering, slaggerindeslutning og porer på svejsens overflade.

<4> Undertake, ferrule.

Kvalificeret: Interfacestrukturen og den anvendte emballage opfylder designkravene og konstruktionsspecifikationerne. Den grå mund er tæt og fuld, kanten af fyldstofet, der er forsænket i stikkontakten, er ikke mere end 2 mm, forskæringsleddet er lige og ikke snoet; Gabet er nøjagtigt, og beslaget er korrekt.

Fremragende: På basis af kvalifikation er kløftens mellemrum ensartet, den grå mund er glat og glat, og hærdningen er god. Forskydningsgabet på forklædefugen opfylder konstruktionsspecifikationerne.

(3) Rørbeslag

Kvalificeret: Strukturen er korrekt, begravelsen er flad og fast, positionen er rimelig, og højdeafstanden opfylder kravene. Malingstypen og antallet af passager er i overensstemmelse med designkravene. god vedhæftning, ingen peeling, blærer og lækker.

Fremragende: På grundlag af kvalificeret, nøjagtigt arrangeret er beslaget og røret i tæt kontakt med hinanden, tykkelsen af malingsfilmen er ensartet, farven er konsistent, og der er ingen løb og forurening.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.