Hjem > Udstilling > Indhold

Hvor længe varer testbænken?

Nov 12, 2018

Alle ved, at der findes mange slags eksperimentelle bænke, såsom træ, stål, stål, rustfrit stål og PP. Så hvilken er den mest egnede produkt til dit laboratorium? Hvad er forskellen. I dag vil Wales lille serie tage dig til at forstå.

lab furniture10.12

Først og fremmest, afhængigt af arten af dit laboratorium, har du flere syrealkaliske test? Hvis det er mere, anbefales det at bruge stål eller 304 # rustfrit stål. Hvis midlerne er tilstrækkelige, så vælg PP materiale.

For det andet afhænger det af det beløb, du investerer i; hvis det er et nyoprettet lille laboratorium, er det let at bruge altræ eller stålræ, og kapitalinvesteringen er ikke for meget.

Endelig er det opførelsen af et stort moderne laboratorium med relativt store investeringsfonde. Vi vil designe og anbefale materialer efter kundens krav.

Generelt er brugen af eksperimentelle platforme opdelt i to typer: værner om og ikke plejer.

All-wood testbænk, vær opmærksom på brugen tid er 5-8 år, ikke værne om brugen i 3 år;

Stål træ test bænk, værne om brugen tid på 7-10 år, ikke værne om brugen i 4 år;

Alle ståltestbænke, værdsætter brugtiden på 10-15 år, vær ikke værs om brugen i 6 år;

Rustfrit stål testbænk, værdsætter brugen tiden er 15-20 år, vær ikke værdsat brugen i 10 år;

PP materiale testbænk, værdsætte brugen tiden er 15-20 år, vær ikke værdsat brugen i 10 år.

Ovenstående er oplysningerne om brugstidspunktet for testbænken, der blev indført af producenten af Shaanxi Hongshuo Bench, til brug for, når du bruger testbænken. Det anbefales også at være opmærksom på vedligeholdelsen af prøvebænken for at øge levetiden for prøvebænken.

BOKA Labs high-end-tilpasning er en one-stop service platform, herunder grøn forskningsbyggeri planlægning og design, laboratorieoverordnet planlægning konsultation, laboratorium intern konstruktion engineering, laboratoriemøbler produkt tilpasning, laboratorieinstrument forbrugsvarer, laboratorie drift vedligeholdelse og eksperiment. Laboratory high-end tilpassede tjenester såsom rum flytning, laboratorium online mall høring, laboratorium offline erfaring bibliotek erfaring.