Hjem > Udstilling > Indhold

Guangdong-provinsen Laboratory Construction

Jul 12, 2018

Laboratorie byggeproces:


Laboratorie-workflow-optimering er relateret til det overordnede og lokale layout og er også tæt forbundet med hardware- og softwarebetingelser. Ud over optimeringen af layoutet og placeringen af instrumentet og udstyret kan nogle avancerede styringssoftware bruges til at hjælpe medarbejderne med at optimere eksperimentelle processer for at forbedre arbejdseffektiviteten og reducere indflydelsen af menneskelige faktorer på eksperimentelle resultater.

Derudover er et lydhåndteringssystem også en vigtig faktor, der påvirker arbejdsprocessen.


7.12.jpg

Laboratorieets overordnede layout:


Layoutprincippet er at imødekomme behovet for workflow optimering og daglig ledelse. Design de vigtigste overvejelser af processen, placeringen af den særlige og funktionelle, det specifikke miljø i bygningens øvre og nedre lag, bygningsstrukturen og andre faktorer. Designere skal fuldt ud forstå brugerens specifikke behov og forskellige eksperimentelle processer, hvad enten de skal oprette specialfunktioner, opbygge strukturelle funktioner og andre aspekter af information og information. Fra det overordnede perspektiv af bygningen overveje det samlede arrangement.


Interiørlayout:


Princippet er at optimere den eksperimentelle arbejdsstrøm, reducere skæringspunktet mellem menneskers strømning og logistik, miljøsikkerhed, sundhed, farve matching, harmonisk og smuk placering af instrumenter og udstyr, instrumenttilstande betingelser (vand, el, gasledninger, ventilation osv. ).


Brand design:


Det er et særligt miljø, og kravene til brandbeskyttelse er meget højere end almindelige kontorbygninger. Designere bør anvende forskellige brandbeskyttelsesforanstaltninger for at sikre brandsikkerhed baseret på de specifikke forhold (udstyrsinvesterings- og procesegenskaber, eksperimentelle proceskrav, typer af lagrede prøver og reagenser og bygningernes egenskaber).


Strømfordelingsdesign:


Strømfordelingssystemet er designet i overensstemmelse med de specifikke krav til eksperimentelle instrumenter og udstyr og er designet af en bred vifte af faktorer af professionelle designere. Det er meget forskelligt fra almindelige bygninger. Fordi kravene til udstyret til kredsløbet er mere komplicerede, er det ikke, hvad folk normalt tror, så længe kravene til storspænding og høj effekt er opfyldt. Faktisk er der mange instrumenter og udstyr, der har særlige krav til kredsløbet (såsom elektrostatisk jordforbindelse, strømafbrydelsesbeskyttelse osv.). Under konstruktionsteknisk konstruktion fandt VOLAB, at de fleste brugere ikke fuldt ud overvejede de særlige krav til strømforbrug i den indledende fase af design og konstruktion. Selv nogle brugere og design enheder betragtede strømforbruget ligner et generalt kontor. Dette medfører en masse problemer med den senere operation. Strømfordelingssystemets design bør ikke kun overveje det eksisterende udstyr og udstyr, men også overveje udviklingsplanen i flere år. Fuld overvejelse af reservationen af strømforsyningssystemet og fremtidige problemer med vedligeholdelse af kredsløb.


Valg af vandforsyningssystem: I henhold til kravene til vandkvalitet, vandtemperatur, vandtryk og vandmængde i videnskabelig forskning, produktion, liv, brandbekæmpelse mv kombineret med faktorer som udendørs vandforsyningssystem er det bestemt af sammenligning af tekniske og økonomiske indikatorer. Vandkvoten, vandtryk, vandkvalitet, vandtemperatur og vandforbrug skal bestemmes efter proceskravene. Vandrøret lægges af bygningsværket under gulvet gennem det forudindlejrede rør og førte til den udpegede position af centralstationen; til sideplanen er vandrøret begravet i væggen ved anlægssiden og ført til den udpegede position. Resten af arbejdet udføres af bygningsenheden.

Rent vand system:

Vandkvaliteten opfylder kravene til sekundært vand, der er specificeret i GB / T 6682-1992 "Analytiske vandspecifikationer og testmetoder". Rent vand system, resistivitet ≥ 5MΩ? Cm. Ultra-rene vandkvalitetskrav: resistivitet ≥ 18,2 MΩ? cm, 25 ° C. Derudover bør rørlednings transportproblemet med rent vand også opfylde de relevante standardkrav.


Gasforsyning design:


Mange af udstyret arbejder i forskellige gasforsyninger såvel som udstødningsgasser. Hvordan man løser problemet med forsyning og udstødning sikkert og bekvemt er et af de problemer, der altid har plaget personale. Den traditionelle metode til gasforsyning er at placere gascylinderen ved siden af udstyret, og gasflasken af den farlige gas er anbragt i gascylinderskabet. Udstødningen udledes direkte eller gennem et enkelt rør til vinduet. I udviklingsprocessen, med stigningen i instrumenter og udstyr, er der ofte en række rør og cylindre. Denne behandling har medført en meget stor sikkerhedsrisiko og er ikke smuk. Den korrekte løsning til tilførsel og udstødning er at behandle udstødningen som et system. Dette system bør tage hensyn til sikkerhed, bekvemmelighed, daglig ledelse, udskiftning af gasflasker og andre problemer, samtidig med at der fokuseres på fremtidig udvikling, specielle tekniske løsninger til specielle gasser.


Cylinderrum design:


Gassen er farlig og kompliceret, og gassen skal specielt overvejes til layout, klassificering, brandbeskyttelse, strømfordeling mv.


Aircondition design:


De generelle indendørs beregningsparametre for sommer aircondition er: temperatur 26 ~ 28 ° C, relativ luftfugtighed mindre end 65%. Dedikerede indendørs beregningsparametre for klimaanlæg skal bestemmes efter proceskrav. Luftkonditioneringens hovedfunktion er at styre temperatur og fugtighed. Klimaanlægget arbejder sammen med laboratorieventilationssystemet for effektivt at styre den effektive styring af temperatur og fugtighed og rumtryk. Kort sagt er kravene til klimaanlæg forskellige fra almindelige kontorer eller offentlige områder.

Udstødnings- og udstødningssystemet er et af de store og vidtrækkende systemer i hele design og byggeprocessen.

Om udstødningssystemet er perfekt eller ikke direkte har en vigtig indvirkning på miljøet, det eksperimentelle personales sundhed og driften og vedligeholdelsen af det eksperimentelle udstyr. Overdreven negativt tryk, gaslækage fra stekskabet, støj osv. Har altid været et problem for personalet. Disse problemer forårsager fysisk og psykisk skade for dem, der arbejder lange timer, selv dem, der arbejder i den omkringliggende ledelse og logistik. Det perfekte forsynings- og udladningssystem er en harmonisk, sikker og sund arbejdsplads. Støj, antallet af luftforandringer i rummet og giftige gasrester i dampkoglen er alle problemer.

Hovedformålet med VAV-styresystemet er at justere ventilations- og klimaanlægget nøjagtigt. Den garanterede temperatur, fugtighed, ventilationsfrekvens og emissioner af giftige gasser kan opfylde konstruktionsstandarder under forudsætning af energibesparelse. For specielle krav som biosikkerhed, konstant temperatur og fugtighed er det også nødvendigt at bruge et automatisk styresystem til nøje at kontrollere trykgradientændringerne mellem de forskellige.


Det overordnede design er primært elegant og frisk, med enkelhed, naturlighed, mode og high-end integration. Det afspejler ikke kun de moderne funktionelle krav, men opfylder også de ergonomiske normer. Når funktionen er afskåret, reduceres byggepladsens bærende kapacitet så meget som muligt, og den indvendige skillevæg er lavet af en let skillevæg og skillevæggen behandles efter forskellige materialer. Småkopper: Det overordnede loft bruger et køllebeslag af aluminiumspån, der ikke samler støv og er ikke let at falde af.

Overvej et rum med væske og temperament SEM. Jord: For forskellige typer vaskerum, høje drivhuse, gasflasker, kviksølvholdige forsøg, konstant temperatur og fugtighed, rene, store instrumentrum kræves der forskellige grundbehandlingsmetoder. Derudover skal nogle særlige krav som biosikkerhed, konstant temperatur og fugtighed mv. Overholde relevante tekniske specifikationer.


Designet af instrumentplaceringen er et af hovedpunkterne og vanskelighederne i designet. Placeringen af eksperimentelle instrumenter kan virke enkel, men der er faktisk mange faktorer at overveje. Om det eksperimentelle udstyr kan fungere sikkert og sikkert, om det kan beskyttes korrekt, om miljøpåvirkningen kan reduceres til et lavt niveau, om det påvirker hinanden, om eksperimentet kan bruge det bekvemt. problemer du skal fokusere på, når du placerer instrumentet. Et rimeligt layout af eksperimentelle instrumenter kræver ikke blot, at designerne har en god forståelse af udstyrets særlige krav, sig selv, miljøet, vandforsyningen, gasforsyningen, strømforsyningen, udstødningsgasudstødningen osv., Men kræver også, at designerne har betydelige arkitektonisk design. Og viden om byggeledelse.


Møbler er en slags speciel slags laboratoriemøbler. Møbler skal ikke kun have fremragende brugsfunktioner, men også have et rent og klart udseende og farve for at forbedre indemiljøet og afspejle tidernes karakteristika. Laboratoriet design, fleksibilitet og serialisering af møbler er et af bygningselementerne og en af grundbetingelserne. For at imødekomme behovet for forskellige eksperimentelle indhold skal laboratoriemøbler tilfredsstille den eksperimentelle funktionalitet, robusthed, korrosionsbestandighed og fleksibilitet i installation og arrangement, samtidig med at man forfølger det komfortable og sikre eksperimentelle miljø. Møblerne er forskellige fra husholdningsmøbler. Anvendelsen er ofte i kontakt med vand, elektricitet, gas, kemiske stoffer og materialer samt udstyr. Derfor stilles der højere krav til møbelens struktur og materiale. Udformningen og udvælgelsen af møbler skal understreges under konstruktionen. type.