Hjem > Udstilling > Indhold

Funktion af laboratoriet stinkskab bør have møbler krav

Feb 17, 2017

1, release funktion: denne funktion er meget vigtigt, når inde i stinkskab for skadelige gasser når fortyndingen af absorberende gasser uden for kabinettet skabet på gas, mens emissioner uden for kabinettet hurtigst muligt.

2, ikke dreje uret tilbage funktion: bør have aftræk hood indre strøm af skadelige gasser produceret af røgsuger fra aftræk hood indre funktioner, ikke der reverse-flow ind i indre. For at sikre realiseringen af denne funktion, et aftræk hood og en fan med en enkelt pipe-forbindelse er den bedste måde, du canand #39; t bruge en enkelt pipe-forbindelser, er begrænset til det samme niveau og endda i samme rum, ventilation fan installeret i sidste ende af røret så vidt muligt (eller øverst).

3, isolation kapacitet: gennem ventilation effektivt isolere kabinet ansigt skydedøre glas kabinet inde og udefra, isolatet er effektivt er meget vigtigt.

4, ekstra funktion: når den skadelige gasser uden for kabinettet bør udelukkes, når det er nødvendigt fra uden for kabinettet gennem en række kanaler, eller til at absorbere luft udenfor skabet.

5, kontrolfunktion: når kalechen har en stor mængde af skadelige gasser, for at undgå disse skadelige gasser fume emhætter, vi har brug for hans hastighed af indånding. Som muligt for at opnå den ønskede virkning.