Hjem > Udstilling > Indhold

Aftræk hood funktion og behandling plan

May 14, 2018

Et stinkskab, også kaldet et stinkskab eller et stinkskab, er en storstilet facilitet til laboratorier, især kemiske laboratorier. Formålet er at reducere den eksperimentatoren eksponering for skadelige gasser. Fuldstændig isoleret kræver brug af en handskerummet. Stinkskab er en førsteklasses barriere for at beskytte personalet mod giftige kemiske dampe. Det kan bruges som en vigtig backup sikkerhedsanordning, såsom manglende af kemiske eksperimenter, effektiv emission af skadelige gasser når kemiske dampe, støv, og giftige gasser er produceret, stinkskab, beskyttelse af arbejdstagerne og laboratoriemiljø.

Bortskaffelse af fume emhætter:

Absorption metode: generelt vedtager fysiske absorption, dvs udstødningsgassen tilføres absorption væske til at blive renset, og er opvarmet, analyseret, kondenseret og inddrives efter mætning af absorption væske; denne metode gælder for udstødningsgas med atmosfærisk mængde, lav temperatur, og lav koncentration, men det skal være udstyret med varme analytisk opsving. Enheder, store udstyr, store investeringer.

Aktivt kul adsorption metode er generelt vedtaget: Adsorption af røggassen af aktivt kul, når adsorption er mættet, aktivt kul desorption regenerering, udstødningsgas blæst ud efter katalytisk forbrænding, til uskadelige stoffer, vedvarende aktivt kul fortsætte med at bruge. Når aktivt kul kan regenereres til et vist antal gange, adsorption kapacitet faldt betydeligt, og det er nødvendigt at genoprette eller forny aktivt kul.