Hjem > Udstilling > Indhold

Fire hovedtyper viser videnskaben labs

Aug 20, 2018

1 ideel eksperiment: den "ideelle eksperiment" i sindet. Baseret på kendsgerninger og livserfaring observation, ved hjælp af den videnskabelige viden allerede mestrer, teoretiske spekulationer og logisk ræsonnement i sindet, hovedsageligt ved hjælp af formodninger foreslå aksiomer, og derefter bruge matematiske metoder for logiske ræsonnement, således om oprettelse af visse teorier. Einsteins teori om relativitet er et lysende eksempel på ideelle eksperimentel forskning.

 

2 iagttage eksperimentet: at opnå en videnskabelig observation af objektet i en naturlig forekomst. Denne metode har en bred vifte af applikationer i biologi, Geologi og geografi. For eksempel, biologer indsamle prøver for at opdage nye arter, palæontologer indsamle fossiler til at dokumentere biologisk evolution og geologer observere geologiske afsnit demonstration strukturer. Darwin grundlagt biologiske evolutionsteorien, hovedsagelig takket være omfattende felt observation eksperimenter. Han definerede videnskab som: "Induktive erfaring for at opdage lov fra det."

 

3 simulation eksperimenter: eksperimenter afhængige af matematiske modeller og computersimuleringer. Forskningsprocessen er som følger: indsamling af data og information af ting, ved hjælp af matematiske modeller og computere til at udføre simuleringen analyse under vejledning af bestemte teorier eller antagelser og forståelse af naturen og love af ting.

                                                     

4 kontrol eksperiment: I laboratoriet, i den kunstige kontrolmiljø, eksperimentet udføres ved fysiske eller kemiske metoder, som er den mest almindelige i fysiske og kemiske videnskab og miljøvidenskab. Dette er også en smal eksperiment, som alle normalt kalder.