Hjem > Udstilling > Indhold

Eksperimentelle bygning laboratorium bygning point

Aug 03, 2018

Den eksperimentelle bygning er et stort system og et stort miljø, der er økologisk kombineret med mere end et dusin professionel delsystemer. Det er ikke en simpel kombination af arkitektur, instrumentering og møbler. Før den eksperimentelle bygning begynder at designe og bygge, er det nødvendigt at fuldføre forskning, planlægning og design af laboratoriet på forhånd.

8.03.jpg

På nuværende tidspunkt, der er et udbredt fænomen i opbygningen af nationale laboratorier, dvs civil engineering design og konstruktion er startet uden omfattende og omhyggelig laboratorium design, som medfører et systemisk problem. Eksempelvis opfylder bygning modulus ikke kravene (dimensionerne plads, dybde, højde og korridor af bygningen ikke kan opfylde kravene proces af laboratoriet); bygning tag og lokale gulvet belastning og seismiske indikatorer med særlige krav kan ikke opfylder udstyrskravene til; Placering og størrelse af professional udstødning aksler, elektrisk wells, vandforsyning boringer og gas forsyning rør wells kan ikke opfylde kravene i professionel konstruktion; distribution belastning af bygningen er ikke nok; Bygningen har ikke et uafhængigt laboratorium dræning netværk, eller placering og antallet er ikke opfyldt. Krav, som unconstructed spildevand conditioning tanke; uden hensyntagen til laboratoriet genbestilling, ren laboratorium frisk luft og konstant temperatur og luftfugtighed frisk luft Introduktion; på grund af dårlig behandling, den importeret udstyr er ikke ideelt placeret, eller understøttende vand, el og gas ikke i sted, osv., begrave skjulte farer for den senere laboratorium konstruktion (mange af de afsluttede projekter i Kina har mere eller mindre de over lignende problemer, som har øget byggeri omkostninger til en vis grad forsinke projektet Byggeperiode og påvirker de forventede resultater).

 

 

Bygningen er i virkeligheden kun en transportør for de funktionelle krav i laboratoriet. Lastning er eksperimenterende møbler og udstyr til at tjene de faglige behov for laboratoriet. Derfor, før de Civilingeniør Planlægning og design, vi skal først formulere den overordnede plan af laboratoriet, bestemme formål, opgave, grundlag og omfanget af laboratoriet konstruktion, bestemmer de forskellige funktioner, laboratorium, proces betingelser skala, og fastslå behovene i den nærmeste og lang sigt. Udstyr, samt støtte til miljøkrav. Efter alle aspekter af arbejdet er klar, omfattende opfylder de grundlæggende krav til hver store, tage sig af alle aspekter, og derefter fortsætte med design og konstruktion af civilingeniør, undgå fejl fra kilden, og laboratoriet byggeri i den senere kan opnås.