Hjem > Udstilling > Indhold

Tilpasning af ekspresbænken kræver forholdsregler

Apr 08, 2018

1. Indistinkt prissætning

Prissætningsmodellen for en brugerdefineret bænk er generelt: den faktiske brug af materialet × enhedspris + hovedmonteringskostnad = totalpris. Når producenterne citerer priser, fortæller de ofte forbrugerne kun prisen på materialer, der anvendes pr. Kvadratmeter. Ved tilbehøret opsamles håndtag, styreskinner, hængsler osv. Separat. Hvis forbrugeren ikke spørger klart, beregner han kun prisen afhængigt af mængden af materiale, der anvendes, og det tilpassede færdige produkt vil helt sikkert overstige budgettet.

2. Hænder og fødder på skalaen og mængden

For eksempel er designerens linjal baseret på det udvidede område. Tre elementer og fem elementer tilføjes. Komplekse algoritmer kan let forvirre forbrugerne. Derfor skal forbrugeren først måle det på forhånd, når designeren måler størrelsen, for at undgå, at fabrikanten forfalder størrelsen og næsten øger købsomkostningerne. Forbrugerne skal verificere de data, der leveres af fabrikanterne. Hvis der er to tegninger, betyder det ikke noget problem, at det andet ikke er noget problem, og de komplekse tegninger kan ikke håndteres.


3. Spil tricks på materialer

På nuværende tidspunkt er eksperimentel platform hovedsageligt opdelt i tre former for stål, stål, træ, den første forbruger til at spørge producentens produktmateriale, når underskrivelsen af kontrakten også skal skrives. Ved valg af materialer skal forbrugerne også gøre deres lektier på forhånd, eller identificere med venner, der er kyndige og må ikke lytte til producenterne.

4 hardware tilbehør skal være opmærksomme

Forbrugerne bør være opmærksomme på materialer og andre problemer ved udvælgelsen af hardware tilbehør. Fordi hvis den brugerdefinerede testbænk er af dårlige hardware tilbehør, er den udsat for problemer som sporing, utilstrækkelig glathed og overdreven støj, mens en god testbænk ikke vil vibrere, når den glider, og den vil have en glat tekstur.

Shenzhen Furuid Laboratory Equipment Co, Ltd minder os om, at specialfremstillede testbænke ikke kun er produkter, men også tjenester. En veldesignet designer vil lytte omhyggeligt til dine designbehov og lave rimelige og effektive produkter. På nuværende tidspunkt er testbænkets kvalitet 3 til 5 år, og de store mærker har generelt en holdbarhed på 5 år. Det skal dog bemærkes, at den femårige garantiperiode generelt refererer til skabe eller dørpaneler, og garantiperioden for hardware er ofte kun et år.