Hjem > Udstilling > Indhold

Etablering af standard system til laboratoriedesign og konstruktion

Nov 16, 2018

Med den fortsatte udvikling af Kinas videnskab og teknologi er der stillet højere krav til laboratorietestning og forskning og udvikling. For at imødekomme behovet for test og forskning er det nødvendigt at forbedre niveauet for laboratoriedesign og konstruktion. Derfor undersøger dette papir etableringen af laboratoriedesign og konstruktion standard system, hvilket utvivlsomt er af teoretisk betydning for at fremme en stabil og bæredygtig udvikling af laboratoriet.


Nuværende status for laboratorieudformning og byggestandarder

I de tidlige dage med at skabe forskellige laboratorier i Kina var designkonceptet, som ledere manglede, oprindeligt designet til at imødekomme behovene ved nogle enkle metoder med fokus på opførelse af laboratorievand og elektrisk vind og møbler. Siden 2010 er mange laboratorier begyndt at integrere intelligente systemer for at imødekomme eksperimentets behov. Eksempelvis i laboratoriet, installationen af automatisk udstødningsluftstyringssystem, laboratorie VAV dampkåle variabel luftmængdereguleringssystem mv., Dette intelligente design forbedrer ventilationseffekten kraftigt, samtidig med at energiforbruget, energibesparelsen og miljøbeskyttelsen reduceres. På nuværende tidspunkt er der imidlertid kun en lille del af det intelligente kontrolsystem, der i forbindelse med design og konstruktion i Kina på grund af de forskellige begreber laboratorieopbygning i branchen anvendes, som ikke opfylder behovene ved intelligent styring af laboratorium.

LAB FURITURE 9.27

Problemer i laboratoriedesign og byggesystem


(1) Forskellige laboratoriedesignkoncepter

På nuværende tidspunkt er der mere opmærksom på miljøbeskyttelse, energibesparelser, sikkerhed, komfort og bæredygtig udvikling i design og konstruktion af udviklede lande. I Kina, på grund af den sene start på moderne design og konstruktion, forstod de fleste ledere ikke betydningen af laboratoriebevarelse, miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling. Det er ubestrideligt, at komfort, miljøbeskyttelse, energibesparelse og sikkerhed ikke kun er direkte relateret til laboratoriepersonalet, men også har stor indvirkning på det naturlige miljø. For eksempel vil laboratoriet fremstille visse eksperimentelle affaldsmængder efter forsøgsprocessen eller afslutningen af eksperimentet. Hvis det udledes i det naturlige miljø uden behandling, vil det forårsage stor skade på det naturlige miljø og endda påvirke menneskekroppen. Det kan ses, at det er bedre end at styrke etableringen af laboratoriedesign og byggesystemstandarder for at fremme en stabil og bæredygtig udvikling af laboratoriet.


(2) Manglende standarder for laboratoriedesign og konstruktion

Sammenlignet med fremmede lande er design, konstruktion og konstruktion af laboratorier i Kina ujævn, og niveauet for design og konstruktion er også meget anderledes. Det tekniske niveau for mange laboratoriedesignere og bygherrer er svært at imødekomme behovene i nutidens moderne eksperimentelle design og konstruktion. I forbindelse med konstruktion og opførelse af laboratorieovne, er dampkåler det grundlæggende udstyr til at sikre normal drift af laboratorieudstyr og personalesikkerhed, men i selve design- og byggeprocessen betaler nogle designbyggere for meget opmærksomhed på operationen af udstyret, ignorerer eksperimentet. Sikkerheden af værelset personale. Desuden er den ikke opmærksom på vigtigheden af energibesparelse og miljøbeskyttelse i laboratoriekåber.


Etablere et standard system til laboratoriedesign og konstruktion


(1) Følg begrebet laboratoriedesign

I forbindelse med design og konstruktion bør der etableres et samlet designkoncept. For det første bør sikkerheden ved laboratoriedesign være højt værdsat, såsom at sikre fire grundlæggende standarder for eksperimentelt design: (1) sikre sikker opbevaring af farlige materialer; (2) nøje beskyttelse af intellektuel ejendomsret og (3) designe værelser og rum i laboratoriet. Kontrolleret adgangskontrolsystem; (4) Vigtige rum i laboratoriet er ikke tilladt uden adgang og er tilgængelige for alle i det offentlige område. For det andet fokuserer på design af bæredygtig udvikling i laboratoriet. For eksempel: design affaldsgas, spildevandsrensningsanlæg, reducere emission af farligt affald; etablere et system til genanvendelse af laboratorieaffald udforme et intelligent kontrolsystem, forbedre effektiviteten af laboratoriernes vandressourcer og elektricitet og opnå effekten af laboratorie energibesparelse og miljøbeskyttelse Genbrugsmaterialer skal anvendes i laboratorieunderstøttende produkter. Endelig forbedre laboratoriekonstruktionen. For at realisere behovet for modernisering og bæredygtig udvikling af laboratoriet skal laboratoriet designe og opbygge forsøgets komfort, og der skal skabes et behageligt offentligt miljø for laboratoriepersonalet for at sikre stabiliteten , nøgle sundhed og bæredygtig udvikling af laboratoriet. .

(II) Styrkelse af etableringen af laboratoriedesign og byggestandarder

På nuværende tidspunkt er der mere end 2.000 standarder, der omfatter 15 laboratorieforvaltninger, 23 laboratoriesikkerhed og mere end 10 designstandarder for forskellige afdelinger, herunder akvatiske dyr karantæne laboratorium og biosikkerhed eksperiment. Værelse, måleri, centralt laboratorium for maskinindustrien, videnskabslaboratorium mv. Det kan ses, at standarderne for laboratoriedesign og konstruktion er forholdsvis strenge og omfattende. Under laboratoriedesign og konstruktion er det vigtigt at etablere et samlet standard system. For eksempel i laboratoriet | DNA-sekventeringsproces følger prøveudtagningen fra prøven til sekventeringsrummet strengt reglerne for hver proces af eksperimentet for at sikre prøveens renhed og integriteten af dataene. Desuden er det nødvendigt at sikre laboratoriernes komfortable rum i laboratoriepladsens designproces. I belysningsdesignet bør naturligt lys udnyttes så meget som muligt, og HVAC-systemet skal være korrekt designet til at dække behovet hos laboratoriepersonale.


Sammenfattende analyserer dette papir status quo af laboratorieudformning og byggestandarder og foreslår modforanstaltninger for at styrke etableringen af laboratoriedesign og byggestandarder og følge konceptet laboratoriedesign for de problemer, der eksisterer i laboratoriedesign og byggesystem. Manglen på standarder for laboratorieudformning og -konstruktion og forskellige laboratoriedesignkoncepter påvirker dog stadig kvaliteten af design og konstruktion. Derfor er det i det kommende arbejde nødvendigt at styrke forskningen om etablering af laboratoriedesign og byggesystem og yde større bidrag til at forbedre niveauet for laboratoriedesign og konstruktion og fremme en stabil og bæredygtig udvikling af laboratoriet.

Specialiseret inden for laboratoriedesign, ingeniørarbejde, generel entreprenørvirksomhed, installation og idriftsættelse, herunder gas, ventilation, klimaanlæg, tre affaldsbehandling, installation af udstyr. Laboratory Equipment Technology Co., Ltd .: En produktionsvirksomhed med speciale i integration af laboratorieplanlægning, design, produktion, installation og salgstjenester. På baggrund af indførelsen af europæisk produktionsudstyr og produktionsteknologi har virksomheden udtalt mange meninger fra mange brugere og kombineret med den aktuelle situation i Kina forsket og udviklet moderne laboratorieudstyr tilpasset forskellige erhverv. Laboratory Equipment Technology Co, Ltd altid overholder virksomheden princippet om "kunde, kredit, kvalitet og service", overholder virksomhedens filosofi om "ærlighed, stringent og pragmatisk", samvittighedsfuld, ansvarlig, stringent, pragmatisk, ærlig og troværdig . Stol på løbende innovation, professionel planlægning og produktionsstyring, fremragende kvalitet og perfekt service, det har vundet ros fra markedet og kunderne. Videnskabelige laboratoriedesignprogrammer, laboratorier klassificeres normalt ved fysik, uorganisk kemi, organisk syntetisk kemi og biologi. Ifølge indholdet, brug og skala af laboratoriet har hver sine egenskaber, såsom grundlæggende undervisning, ifølge disciplinerne, har de fleste af de enkle undervisningseksperimenter lavere krav til vand og elektrisk vind, og forskningsinstitutionerne ventilerer laboratoriet . Vandforsyning og dræning, elektrisk styring og renlighed er alle nødvendige, men de grundlæggende principper for laboratoriedesign er fælles. Anvendelse af organisk kemi som et eksempel, primært fra basale kemiske laboratorier, instrumentanalyselaboratorier, rene laboratorier og elektroniske computere. Værelse, forskningsrum, hjælpelaboratorium, forsyningsrum mv.