Hjem > Udstilling > Indhold

Effektive all-stål aftræk hood udstødning

Feb 17, 2017

All-stål fume emhætter som vigtigt udstyr af laboratorier i forsøget med, som er til at styre det farlige stof lækager og garantere sikkerheden af eksperimenter. Fume hood styreflade vind hastigheder skal kontrolleres. Eksperimentet, vil ofte har vi åbnet dørene til operationen, når overfladen vindens hastighed vil blive fremskyndet på grund af kabinet-indledning, vil det påvirke testresultaterne og ventilation effekt.

De fleste af eksperimentet blev afsluttet i stinkskab. Stinkskab lukket kan lave eksperimenter angribe total kontrol af skadelige stoffer i stinkskab. Gennem aftræk hood tests og forespørgsel operationer og forespørgsel huller og aftræk hood udstødning fan forårsaget for at mindske trykket i masken til at forhindre angreb nogle reaktion og varme kilde pres overløb af farlige stoffer.

Ifølge skadelige gas massefylde luft tæthed og størrelse er ikke det samme, stinkskab der er mange metoder og forskellige lokale anvendelse af forskellige metoder i stinkskab. Aftræk hood primære metoder omfatter: øverste udstødning stinkskab, udstødning hood i den nederste del, øvre og nedre fælles udstødning stinkskab. Sammen, er der energibesparende gas-type stinkskab.

Aftræk hood face hastigheden er den primære specifikation til måling af aftræk hood funktion, det henviser til stinkskab åbne døre af ensartet inlet flow og fume hood face hastigheden af den valgte regel er: at holde de skadelige gasser kan ikke flygte fra i kabinettet, at forhindre udbrud af turbulent strømning i et stinkskab.