Hjem > Udstilling > Indhold

Dræning systemdesign i clean room

Jul 17, 2018

Vi ved at nogen afløbssystemet skal udformes. Den første ting i rene rum er at rense den. Så hvordan håndterer du clean room? De fleste mennesker vil sige det er afladet, men det bør udledes direkte. Det vil forurene miljøet og vandkilde. Det er nødvendigt at være opmærksom på udformningen af afløbssystemet. Hvordan bør det være designet til at være rimelig? Lad os tage et kig på det med Xiaobian!

7.17.jpg

1. drænsystem bør fastsættes efter forholdene i Spildevandet udledes fra procesudstyr, koncentrationen og mængden af vand. Skadelige spildevand behandles af spildevand og udskrevet efter et møde med nationale emissionsnormer.

2. sanitetsudstyr, rør, pipe stativer og tilbehør, der er ikke let at samle snavs og er nemme at rengøre bør anvendes i den rene workshop.

3. brandbekæmpelse og dræning faciliteter bør blive installeret i opførelsen af ren workshops.

4. installation af dræning faciliteter såsom gulvafløb i rene værelser skal opfylde følgende krav:

1. der bør være nogen gulvafløb i rene værelse med air renlighed niveau højere end 6.

Gulvafløb bør ikke gives i klassen 2.6 rene værelser. Om nødvendigt, bør særlige gulvafløb anvendes.

3. det er ikke tilrådeligt at installere en dræning grøft i en renrums lig med eller højere end niveau 7.

4. en renrums lig med eller højere end niveau 7 må ikke føres gennem afløbet riser; andre rene værelser har ikke en inspektion havn når de passerer gennem afløbet riser.

5. dræning udstyret i rene rum og udstyr tilsluttet grovhed tilbage vandledning skal være forsynet med en vand seal enhed på den nederste del af lossehavnen og afløbssystemet skal være forsynet med en komplet ventilation enhed.

Efter du har set det, bedes du kontakte os hvis du har brug for det. Vores BOKA giver professionel laboratorium design, konstruktion, dekoration, ventilation, renovering, rensning, tilpasning af laboratorium møbler, laboratorium møbler design produktion og installation one-stop-service.