Hjem > Udstilling > Indhold

Kosmetisk rent laboratorie design

Jan 24, 2019

Kosmetisk rent laboratorie design, den grundlæggende ide om laboratorie design er økonomisk og praktisk. Niveauet af rensningskrav er 10.000. Laboratoriet design har forberedelse før eksperimentet, såsom mere, to mere, vinddrink og buffer. Vedtagelse, logistik adskillelsesprincip for at reducere forsøgsforurening og sikkerhed.

1. Arrangementet er kompakt og rimeligt, opfylder kravene til laboratorieoperation og luftrensningsniveau og stræber efter princippet om videnskab og økonomi under hensyntagen til de optimale laboratoriekrav og udviklings- og driftsomkostninger.

2. Luftbruserummet er installeret ved indgangen til det rene rum, som effektivt fjerner støvet fra kroppen og reducerer mængden af støv i det rene rum. På samme tid fungerer luftbruserummet også som en lås for at forhindre, at den uren luft kommer ind i det rene område fra døren.

3, skal det rene rum give en vis mængde frisk luft til rummet, rense og filtrere ind i laboratorierne for at kompensere for udstødning, positive tryk og personalebehov.

Laboratorie design planlægning, gashylder, testbænke, ventilationssystemer og støttefaciliteter er nye byggeri, ekspansion eller genopbygning projekter. Det drejer sig ikke kun om at købe rimelig udstyr, men også i betragtning af laboratoriets overordnede planlægning og rationelle layout. Grafisk design samt infrastruktur og grundlæggende forhold for strømforsyning, vandforsyning, gasforsyning, ventilation, luftrensning, sikkerhedsforanstaltninger og miljøbeskyttelse.

Kort sagt er konstruktionen af laboratoriet, uanset om det er et nyt byggeri, ekspansion eller genopbygningsprojekt, det er ikke kun at købe rimeligt udstyr, men også at overveje laboratoriets overordnede planlægning, rationelle layout og grafiske design som strømforsyning, vandforsyning, infrastruktur og grundlæggende betingelser for gasforsyning, ventilation, luftrensning, sikkerhedsforanstaltninger og miljøbeskyttelse. Derfor er konstruktionen af laboratoriet et komplekst systemteknik.

lab furniture 10.11

Fælles brugen af projekter i laboratorieinfrastruktur er:


(1) Den eksperimentelle bænk indeholder en central eksperimentel platform, en testbænk, et sidebord, et instrumentbord, en himmelplatform, et medicinskabinet, et lægemiddelskab, et glasskabskab og lignende.

(2) Aircondition og ventilationsanlæg. I det nye laboratorium er alle bygningsområder aircondition. Ventilationssystemet indeholder en dampplade (gasskab), en udstødningsbeholder (fast), en bevægelig udstødningshætte, en udstødningsventilator og lignende.

(3) Vandfaciliteter omfatter laboratoriebassiner, vaskebeholdere, laboratoriekraner mv.

(4) Sikkerhedsfaciliteter omfatter brandsprinklersystemer, brandslukningsanlæg til inertgas, sikkerhedsskabe, nødbrusere, øjenvaske osv.

(5) Gasforsyningsanlæg omfatter gasforsyningsanlæg, gasforsyningsplader, gasplader og rørsystemer.

?

Det 21. århundredes laboratorium er et intelligent laboratorium, sikkert, sundt, energibesparende, miljøvenligt, humaniseret, intelligent, fleksibelt, og en ny laboratoriemodel kommer frem for at imødekomme de nuværende eksperimentelle behov og tilpasse sig den fremtidige udvikling. Laboratoriemodellen driver udviklingen af det 21. århundredes laboratorium, kendt som "21st Century Laboratory" -modellen med nye features og popularitet.

Folding en, fleksible og variable funktioner

Større fleksibilitet har altid været et vigtigt fokus for udformning eller eftermontering af en eksperimentel bygning. Fleksibilitet har mange implikationer, herunder let udvidelse, hurtig tilpasning til rekombination og andre ændringer og evnen til at tillade flere anvendelser.

Jo større fleksibilitet betyder, at laboratorieudstyret ikke kun skal have fremragende brugsfunktioner, men også have den høje omorganisering og udnyttelsesgrad på væggen, forsyningssystemet og arbejdsbordet, når større renovering eller nybyggeri udføres i fremtiden, hvilket reducerer arbejdskraft og materialeaffald.


1, fleksibelt forsyningssystem


Fleksible originale forsyningssystemer er yderst vigtige for de fleste laboratoriedesigner. Laboratoriet skal være i stand til nemt at forbinde eller frakoble vægge og lofter for at muliggøre hurtig og billig montering af udstyr. Forsyningssystemet skal opfylde de oprindelige krav og tilpasses den forventede fremtidige udviklingsplan.


2, fleksibelt indendørs miljø


Laboratoriet bevæger sig mod modularitet, laboratoriets arbejdsbord kan udformes til at være aktiv, servicekolonnen kan flyttes, og laboratoriepladsen kan udnyttes fuldt ud til at designe en bevægelig skillevæg, som kan deles fleksibelt og fastgøres til væggen. Eller dockingstationen på gulvet indeholder input-porte som kredsløb, vandveje, gassti og kommunikation. Det har karakteristika for hurtig forbindelse og afbrydelse, og det er praktisk at plugge og lege med eksperimentelle bænk.

Sammenfoldning af to humaniserede funktioner


1. Socialiseret arkitektur egnet til holdforskning

Det humaniserede design er at gøre fuld brug af rummet i forsøgsbygningen for at give mennesker mulighed for at møde og samstrøm. Herunder saloner, konferencelokaler, atriumrum, trappeplads, fælles laboratorieudstyrsrum, offentlig serviceplads mv. For at maksimere muligheden for at møde og kommunikere.

Forfølgelsen af rumlige visuelle æstetik, pæne og klare udseende og farve, sikkert og komfortabelt indendørs miljø, der afspejler tidernes karakteristika, for at imødekomme behovet for medarbejdernes sundhed og komfort.

Opret fleksible arbejdssystemer og arbejdsbænke, tilskynde forskergrupper til at ændre deres plads til at opfylde behov, designkontorer og skriveområder som steder, hvor folk arbejder i teams, designteambaserede forskningscentre og oprette tilstødende forskergruppemedlemmer. Brug det offentlige rum, der er nødvendigt for fair brug.