Hjem > Udstilling > Indhold

Konstant temperatur og fugtighed laboratorie design og byggeplan

Jan 16, 2019

Den overordnede laboratorieopløsning refererer til integration af laboratorieudvælgelse, planlægning og design, konstruktion og konstruktion, procesovervågning, projektgodkendelse, driftstyring og laboratoriecertificering / anerkendelse i overensstemmelse med nationale laboratorieevalueringskrav og relevante kvalifikationer. s løsning.

lab furniture 9.13

I dag kom Xiaobian til at tale med dig om branchens tilfælde anvendelse af konstant temperatur og fugtighed laboratorium:

Den konstante temperatur og fugtighed laboratorie design program er meget udbredt i bomuld spinning, uld spinning, kemisk fiber, papir, emballage, tobak fremstillingsvirksomheder, samt kvalitetskontrol, fiber inspektion og andre afdelinger i overensstemmelse med ISO og GB standarder, tekstiler , tekstilråvarer, papir, papirprodukter og inspektion af fysiske og fysiske genstande såsom kartoner skal udføres under standard atmosfæriske forhold. Standard atmosfæren til inspektion af tekstil og tekstil råmaterialer er i overensstemmelse med ISO139 og GB6529 standarder, temperatur 20 ± 2 ° C, relativ luftfugtighed 65% ± 2%; standard atmosfære til papir-, papir- og karton inspektion i henhold til ISO187 og GB10739 standarder, temperatur 23 ± 1 ° C, relativ luftfugtighed 50% ± 2%. Ud over det konstante temperatur- og fugtighedslaboratorium med konventionel temperatur og fugtighed er der andre specielle krav som lav temperatur på 5-18 ° C, høj temperatur på 30-80 ° C, lav luftfugtighed med en relativ fugtighedskrav på mindre end 40 % RH og høj luftfugtighed med relativ fugtighed højere end 80% RH. Konstant temperatur- og fugtighedslaboratorium.

Programdesignpunkter:

Den overordnede planlægning af laboratoriet skal tage højde for følgende krav: Projektets omfang er ekstremt bredt, og forskellige fagfolk som byggeri, vandkraft, klimaanlæg og laboratoriebrugere skal deltage i planlægningen.

• Designet til at skabe en arbejdsplads for laboratorieudstyr, der sikrer stabil, pålidelig drift, forlænget levetid og opfylder brugernes krav og medarbejdernes fysiske og mentale sundhed.

• Samlet design: Overvej sammenhængen mellem de forskellige erhverv, udfør en streng koordinering, gør et godt stykke arbejde, ikke lække, rør ikke.

• Specifikt design: Vedtagelse af avanceret teknologi i ind-og udland, der bruger miljøvenligt udstyr og materialer, der er både avancerede, omkostningseffektive og rimelige, og integreret i det humaniserede designkoncept.