Hjem > Udstilling > Indhold

Fælles laboratorium udstyr gas kromatografiske systemtyper

Mar 23, 2018

Fælles laboratorium udstyr gaskromatografi systemet har to typer: enkelt-kolonne single-gas og dual-kolonne gas.

Den såkaldte gas sti henviser til den strømningsbane, bæregassen passerer fra gas cylinder til detektoren.

Enkelt kolonne single-air circuit har en enkel struktur, nem drift, kun én gas sti, kun én injektion port, og kun én kolonne. Laboratoriet gas gaskromatografer som den indenlandske 102 G og os HP-4890 type hører til denne type.


Dual-kolonne dobbelt gas kredsløb opdeler reguleret eller steady-state bæregassen i to kolonner og indgår respektive kolonne og detektor. Der er to injektion gates, kolonner, detektorer og gasledninger. Udstyr instrument kan er velegnet til temperaturstigning på programmet og kompensere for den støj på grund af temperaturforandringer og tab af den stationære fase ved høj temperatur og forbedre stabiliteten i instrumentet.

Nu almindeligt anvendt laboratorium udstyr chromatografen - stolt af denne dobbelt-kolonne dual gas, som indenlandske SP-3420, USA HP-5890, HP-6890, Japan Shimadzu GC-14B, GC-17A og så videre.

I den faktiske analyse, kan antallet af fjorde og detektorer konfigureret på mainframe af laboratorium kromatografen styres af brugeren. Brugere behøver kun at underrette fabrikanten af instrumentet før du køber instrumentet.