Hjem > Udstilling > Indhold

Klassificering af overførselsvinduer i laboratoriesystemrensningsudstyr

Jul 12, 2019

Som vi alle ved, har store steder såsom skolelaboratorier, videnskabelige forskningslaboratorier og hospitaler høje krav til renligheden af ​​luftmiljøet for at forbedre nøjagtigheden af ​​forskningsdata og succesraten for forskning og udvikling og har nåede et meget krævende niveau. Blandt dem, udover rensningsudstyr såsom rene rum og luftrum, spiller passboxen også en vigtig rolle i laboratoriesystemet og serien' s rensningsudstyr. I dag vil vi se på indholdet, der er relateret til overførselsvinduet!


Forstå hovedsageligt produktklassificeringen, arbejdsprincippet og komponenter.

1.Inlåsning af adgangskasse

102


Koblingspassbox er en slags hjælpestof til rent rum. Begge ender kan åbnes og lukkes på samme tid for at sikre overførsel af materialer mellem det rene område og området, mellem det rene område og det ikke-rene område, og antallet af gange det rene rum åbnes kan reduceres. Forureningen i det rene rum minimeres.


2.Laminar pass-box

100


Laminar pass-boxbruges til lejligheder med begrænset kontrol af renlighed, såsom Center for forebyggelse af sygdomme, biofarmaceutiske produkter, videnskabelig forskningsinstitution. Det er en adskillelsesanordning til at forhindre krydskontaminering af luft mellem rene rum.


Driftsprincip: Når døren til renrum i lavere rum er åben, passerer kassen til at forsyne laminær strømning og filtrere luftbårne partikler ud af arbejdsområdet luft med ventilator og HEPA, for at sikre, at luft i højere rene rum ikke kontamineres af arbejdsområdet luft. Derudover forhindres bakterievækst i arbejdsområdet regelmæssigt sterilisering af arbejdsrumets overflade med ultraviolet kimdræbende lampe.


3. Luft viser pass-box

101


Air-shower Pass-box er designet i henhold til lufthusbremsens tema; luften, der blæses hurtigt ud af ventilatoren, bliver til ren luft, der passerer gennem filteret med høj effektivitet; den rene luft sprøjtes ud af rustfrit stål sprayheader med hastigheden over 20 M / S, som kan bruges til at fjerne de støvpartikler, der er klæbet til overfladen af ​​objektivt og hurtigt. Efter dobbeltfiltrering med cirkulerende luft og filter med primær effektivitet er effekten af ​​rensning bemærkelsesværdig med stærk anvendelighed.