Hjem > Udstilling > Indhold

Kina University of Geosciences Laboratory Rekonstruktion Project

Jul 16, 2018

Kina Universitet for Geovidenskab (Wuhan) er et nationalt nøgleuniversitet direkte under Ministeriet for Folkerepublikken Kinesiske Uddannelsesministerium og er i fællesskab nedsat af ministeriet for jord og ressourcer som hovedkvarter i Jordens systemvidenskab, anvendt videnskab, banebrydende videnskab og den koordinerede udvikling af nye tværfaglige discipliner. Kina University of Geosciences (Wuhan) er beliggende i baglandet af Wuhan Donghu National Independent Innovation Demonstration Zone. Som et vigtigt forskningscenter og talentuddannelsesbase i verden af jordvidenskab og ressourcer og miljø, spiller Kinas Universitet for Geovidenskab i stigende grad en aktiv rolle i det internationale geologiske samfund og tager fat på ressource- og miljøproblemer i forhold til det menneskelige samfund og opfylder Kinas nationale økonomiske konstruktion og ressource miljø. Efterspørgslen har givet et meget vigtigt bidrag.

7.16.jpg

design koncept:

1. Laboratoriet for Kinas Universitet for Geovidenskab (Wuhan) er hovedsageligt baseret på det oprindelige laboratorium for at udføre rekonstruktion, forstærkning og udsmykning, der kræver individuelle rum for at opnå 100.000 rensning på 100.000 niveauer.

2. Det eksperimentelle indhold er forholdsvis stabilt, antallet af tilsvarende udstyr er stort, strømmen af mennesker er stor, kravene til luftstrømskontrol er høje, og miljøet trykket er højt.

3. Luftstrømmen vedtager VAV-variabelluftstyringssystemet, hvilket reducerer udstødningsaggregatets energiforbrug og sikrer det indendørs stille og temperatur og luftfugtighed.

4. Bordpladen anvender en solid kernefysik og kemibræt til laboratoriet.