Hjem > Udstilling > Indhold

Kriterier for valg af kemisk laboratorieprøvebænk

Aug 17, 2018

Der er mange sure og alkaliske lægemidler i det kemiske laboratorium. De kemiske stoffer, der anvendes i eksperimentet, er let at korrodere testbænken. Når laboratoriemøblerne vælges, er det derfor nødvendigt med syre- og alkali-korrosionsbestandighed og brandsikker og eksplosionssikker ydeevne af laboratoriemøbler. Ved valg af en testbænk til brug i et kemisk laboratorium er præstationskravene til testbænken særligt kritiske.

Kemisk laboratorieplade materialer bruger normalt phenolharpiks komposit finer countertops, phenolharpiks massive bordplader, epoxy bordplader, TOTO keramiske bordplader mv.

Kompositfiner bordplade:

Materialet er lavet af 1 mm tykt phenolharpiks til kemisk eksperiment. Underlaget er lavet af MDF-materiale af høj kvalitet, bunden er almindelig brandfast plade af phenolharpiks, og omgivelserne er dækket af 2,0 mm tykt PVC-materiale. bordets sammensatte tykkelse er 40 mm;

8.17-01.jpg

Fast kerne bordplade:

Materialet er lavet af 12,7 mm tykt phenolharpiksplade til kemisk eksperiment. Den samlede tykkelse efter tilsætning er 25,4 mm; den omgivende afskærmning er R10mm; høj temperatur er ikke mere end 135 ° C.

Epoxy bordplade:

Materialetykkelsen er 13 mm, 20 mm, 25 mm til udvælgelse; dets hovedtræk er 24-timers modstandsdygtighed mod stærk syre- og alkalikorrosion; den har stærk slidstyrke, slagfasthed, forurening modstand, ingen bøjning; høj temperaturbestandighed op til 600 ° C.

Ud over standarden for udvælgelsen af prøvebænken skal det overordnede materiale i prøvebænken også opfylde kravene til kemisk laboratoriebrug og kemiske forsøg. På nuværende tidspunkt omfatter de almindeligt anvendte eksperimentelle bænkematerialer i indenlandske og udenlandske laboratorier hovedsagelig alle ståltestbænke og stålbænkebænke.

Alle ståltestbænke:

Skabet er lavet ved at bøje, sprøjte og samle koldvalsede stålplader. Skabene er generelt koldvalsede stålplader, syre-vaskede og fosfaterede og derefter epoxy-coatede. De er ofte opdelt i gulvstruktur og hængende boksstruktur og aktiviteter. Box struktur.

Stål-træ testbænk:

Forskellen fra testbænken i hele stål er, at stålbænkebænken er dybest set en stålramme plus et fuldt træskabinet. Støtten fra prøvebænken sprøjtes med epoxyharpiks efter bejdsning og fosfatering, og æsken er generelt lavet af melaminfiberplade.