Hjem > Udstilling > Indhold

BOKA tager dig ind i design verden det genetiske laboratorium

Dec 05, 2018

Efter udviklingen af moderne civilisation, menneskelige ønske om og udforskning af ukendte ting, har genteknologi altid været den mest spørgende felt i den menneskelige verden. Med den seneste varmere begivenhed "gen redigering", har mange mennesker været involveret i genetiske laboratorier. Diskussion af design, i dag Xiaobian vil tale med dig om vores BOKA designkrav til genetisk laboratorium design.

Kravene til design og dekoration BOKA genetiske laboratorium er som følger:

1. faciliteter og miljømæssige krav til GM produkt test laboratoriet skal være i overensstemmelse med bestemmelserne i G5/T15481-2000.

2. for produktets test laboratorium for nukleinsyre test, er det tilrådeligt at oprette en buffer rum i hvert arbejdsområde, der er adskilt. Trykket i buffer kammer er undertryk (eller en sugeanordning), og bearbejdning rummet tilsluttet. For overtryk, skal være installeret en magnetisk interlock mellem arbejdsområdet og buffer-værelse. Det laboratorium, der er begrænset af den eksperimentelle site og betingelsesløst indstiller buffer værelse fastsætter presset af laboratoriet i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel4 i denne artikel efter funktionel opdeling af bevægelsesdetektering område. Ikke-eksperimentelle personale bør ikke indtaste hver eksperimentelle område.

lab furniture-12.03

3. nukleinsyre test arbejdsområde med forskellige funktioner bør være adskilte og uafhængige studier, med tydelige tegn, og hvert interval ikke kan direkte tilsluttes. Hvis zonerne er tæt forbundet, kræves en vare overførsel rum.

4. i toppen af hvert arbejdsområde bør udstyres med en UV-lampe. Bølgelængden for UV-lampe er 254 nm. Installation mængden er 40W UV lampe installeret hver 20m 2. Afstanden mellem lampen og jorden bør ikke overstige 2.0m±0.1 m.

Ovenstående er indsigten i Wallerbo's design det genetiske laboratorium, i håb om at opfylde behovene hos de små mestre.