Hjem > Udstilling > Indhold

BOKA laboratorieventilation design trin og design

Jan 14, 2019

Laboratorieventilationsdesign spiller en meget vigtig rolle i laboratoriet. I dag introducerer vi laboratorieventilationstrin og løsninger. Lad os tage et kig på Xiaobians fodspor.

lab furniture 9.13

Laboratorieventilationsdesignet bruger følgende trin og løsninger:

1. Laboratorieventilationen vedtager et nyt luftanlæg, og udstødningen af dampdækslet cirkulerer ikke indendørs. Fordi laboratoriet kræver, at rummet skal være under negativt tryk i forhold til andre hjælpeområder. Derfor er laboratoriens nye luftmængde designet til at være 70% -80% af udstødningsluftvolumenet. En anden 20% -30% af den friske luft sendes til laboratoriehjælpeværelset, kontor, ledelsesrum, indre gangbro, osv., Og derefter tilføjes rummet i mellemrummet mellem døren og vinduet.

2. Laboratoriet vælger et vist antal dampkåle i henhold til proceskrav og funktionslayout, og nogle har også nogle delvise udstødningsbeholdere. Normalt er antallet af luftændringer mere end 10 gange, normalt 20-30 gange eller mere, som opfylder kravene til antallet af luftændringer. Antallet af luftforandringer er dog den mængde ventilation, der beregnes i henhold til det maksimale åbningsområde for dampdækslet. Dataene og erfaringerne viser, at 100 gasser kun anvendes af 18 eller færre mennesker 99% af tiden. Derfor skal ventilationsmængden og antallet af luftændringer, når det mindste åbningsområde på røgglasset kontrolleres, kontrolleres. Hvis det er mindre end antallet af ventilationstider, tilføjes det integrerede udstødningssystem.

3. Luftvolumenbalancen på dampdækslet kan styres med et konstant luftvolumen, dvs. luftvolumenet er konstant, og lufttilførselsvolumenet og dør- og vinduesgabene er konstante. Denne metode er velegnet til laboratorier, hvor det maksimale udstødningsvolumen opfylder det mindste antal nødvendige luftændringer.

4. For rummet med udstødningsluftmængden, der er meget større end minimumsventilationskravet, kan to-trins ventilationsstyringssystemet også bruges til at sikre luftvolumenbalancen. Udstødningsventilens blæserspjæld har udstødningsventilatoren og blæseren to slags lufttilførselsforhold, og lavluftsvolumenet anvendes. Tilstanden anvendes til at opretholde det mindste antal luftændringer og spare energi. I dette tilfælde bruger lægemiddelprøvningsinstituttet et variabelt luftvolumenkontrolsystem. Når luftrummets luftvolumen ændres, bliver udstødningsvolumenet også relativt lille. På dette tidspunkt skal udstødningsventilatoren anbragt på taget forskydes afhængigt af positionen af dampdæksdøren, hvilket reducerer luftmængden og sikrer en konstant vindhastighed for dampdækslet. Samtidig ændrer det automatiske styresystem den nye luftblæsers frekvens, reducerer luftmængden og opretholder den negative trykbalance. Variable luftvolumen systemer kan reducere system energiforbrug. Når systemets maksimale og minimale lufttidstider er tætte, overvej at bruge et konstant luftvolumen system, hvilket gør systemet enkelt og reducerer den oprindelige investering.

5. Laboratorieventilationssystem Ud over de specielle krav til ovnen beskrevet ovenfor er der visse krav og standarder for andre udstyrs- og kontrolsystemer. Ud over at opfylde udstødnings- og opsamlingsfunktionerne bør udvælgelsen af dampkåleren også være opmærksom på behovet for øjeblikkeligt at ændre luftmængden i henhold til bevægelsen af justeringsdøren for at opretholde en konstant overfladevindhastighed. Det anbefales, at måling og styring af systemets luftmængde bestemmes ved at tage dørforskydningen som et signal i stedet for at måle overfladevindens hastighed. Laboratorie trykregulering og minimale ventilationsregulering Ud over udstyrsudvælgelsesfaktorer er ventilationssystemets design og styringssystemer nøglefaktorer for at sikre, at systemets reaktionstid er kort nok (<1 sekund),="" og="" ubalancen="" i="" ventilationssystemet="" kan="" resultere="" i="" en="" dampdæksel="" udstødnings-="" og="" fangstmulighederne="" går="" tabt,="" luftstrømmen="" løber="" ud="" af="" laboratoriet,="" og="" trykket="" inde="" i="" bygningen="" er="">

Nu gennem introduktionen af VOLAB Walllabs laboratorieventilationssystem mener jeg, at du skal have en mere omfattende forståelse og forståelse af cirkulationstrinene, vindhastighedskontrollen, faktorer der skal overvejes i designet, så er der behov for dem, der arbejder På design af laboratorieventilationssystemet, kontakt os venligst. Vi har et professionelt uafhængigt forsknings- og udviklingshold, vi hjælper dig gerne!