Hjem > Udstilling > Indhold

BOKA rent laboratoriums grundlæggende design ideer

Jul 05, 2018

Den grundlæggende ide om ren laboratoriedesign er økonomisk, praktisk og miljøvenlig. Niveauet af rensningskrav er 10.000. Laboratoriet design har et forberedende forberedelse til det mere, det andet, vinden og bufferen. Princippet om adskillelse af mennesker og logistik er vedtaget for at reducere forsøgsforurening og sikre sikkerhed.

7.05.jpg

1. Arrangementet er kompakt og rimeligt, og opfylder kravene til laboratorieoperation og luftrensningsniveau, og samtidig stræber efter princippet om videnskab og økonomi, idet laboratoriekravene og udviklings- og driftsomkostningerne er optimale.

2. Luftbruserummet er installeret ved indgangen til det rene rum, som effektivt fjerner støv fra menneskekroppen og reducerer mængden af støv i det rene rum. Samtidig fungerer luftrummet også som en lås for at forhindre, at den uren luft kommer ind i det rene område fra døren.

3, rent laboratorie design skal levere en vis mængde frisk luft til rummet, rengøre og filtrere ind i laboratorierne for at kompensere for udstødningen for at sikre positivt tryk og personalebehov.

4. Antallet af luft returluft styres af luftvolumenjusteringsventilen for at styre området med forskellige renhedsniveauer, og trykgradienten justeres for at sikre, at luftstrømmen flyder til det "forurenede" område med "rent" området, og trykforskellen mellem de forskellige niveauer af det rene rums laboratoriedesign er designet. For ≥ 5pa er trykforskellen mellem renrum og udendørs ≥10pa.

5. Det rene værelse er udstyret med en steriliseringsenhed med lilla lampe.

6, transmissionsvinduet er alt rustfrit stål materiale, mekanisk interlock kontrol, intern sterilisering enhed.

7. Observationsvinduet er et lukket rent vindue, og døren er en gastæt ren dør.

8, strøm: AC220V / 380V-50HZ.

9, indendørs støj ≤ 60db (A).

10. Udstødningsporten er udstyret med et højffektivfilter, og luftforsyningsporten er udstyret med en højffektiv filterstatisk trykboks for at opnå ren luftindtagelse, og det er bekvemt at udskifte det højffektiviserede filter.

11. Generelt indfører indendørsluft og udstødningsluft den øvre og nedre udladningstilstand, og indendørsluftudblæsningsporten skal placeres i det område, hvor indendørsforureningsrisikoen er højest, og den ene side er arrangeret uden forhindringer.

12. Returluftsporten justerer automatisk indendørstrykket med resttryksventilen for at bevare den positive trykrensning.