Hjem > Udstilling > Indhold

Bag den hurtige udvikling af laboratoriet er et stærkt land

Apr 21, 2018

I den seneste tid er folk mest bekymrede over det syriske udbrud af krig. Et stærkt land har diplomatisk magt, og den hurtige udvikling af laboratorier kræver et stærkt land.


I øjeblikket har udviklingen af laboratorier i Kina nået en hurtig udviklingsmodel de seneste år, herunder 4 nationale forskningscentre, 82 nationale nøglelaboratorier og 219 nøglelaboratorier. Den stabile udvikling af landet har fremmet udviklingen af laboratorier, og udviklingen af laboratorier har også fremmet udviklingen af landet. Hvorfor er det sådan? Mens statens nøgleaboratorium udvikler sig i omfang, vil laboratorieteknologier og nye videnskabelige og teknologiske resultater fremstå ofte. Fremkomsten af nye videnskabelige og teknologiske resultater vil uundgåeligt fremme udviklingen af den nationale økonomi. Dette supplerer hinanden og fremmer gensidig udvikling. Udbruddet af krigen i Syrien gjorde os klart, at svage lande ikke har diplomati. Kun et stærkt land kan have et ord i verden, og udviklingen af laboratorier har brug for et stærkt land bagved det. Opbygningen og udviklingen af nationale nøglelaboratorier kræver fælles støtte fra den nationale regering, uddannelsessektoren og industrisektoren samt den effektive integration af videnskab og teknologi med uddannelse, videnskab og teknologi, industri, videnskab og teknologi og samfund.

Den hurtige udvikling af statens nøgleaboratorium kræver statsstøtte, og udviklingen af laboratoriet medfører også udviklingen af landet.