Hjem > Udstilling > Indhold

Analyse af specifikke metoder og trin i laboratoriedesign

Sep 26, 2018

At opbygge et laboratorium er et meget besværligt projekt, ikke blot for at forbedre laboratorieudformningen, men også at planlægge laboratoriedesignet, så vil laboratoriedesignfirmaet introducere dig til laboratoriedesignmetoden til at gå!

Laboratoriekonstruktion er et meget komplekst projekt, og nøjagtigheden og den høje kvalitet af laboratoriedesign er nøglen til laboratoriet. Så hvad er aspekterne ved laboratoriedesign?

9.26.jpg

1. Skema design

Generelt storskala laboratorieteknologi er design af programmet først påkrævet på grundlag af forberedende forberedelsesarbejde. Regelmæssige laboratoriedesignfirmaer vil give kunderne gratis laboratoriedesignløsninger, så brugerne efter valg kan vælge, sammenligne og endelig vælge en implementeringsplan og yderligere ændre for at opnå et mere tilfredsstillende design.

2. Preliminært design

Den specifikke implementering af designet baseret på design af ordningen hedder det foreløbige design. Det foreløbige designindhold omfatter primært designbasis, designkoncept, generel plan, hovedmaterialedosering, procesdesign, valg af hovedudstyr og tre affaldsbehandling.

3. Konstruktion tegning design

Ifølge indholdet af de foreløbige designdokumenter er dimensionerne og de detaljerede fremgangsmåder i hvert relevant fagprojekt givet detaljeret for at styre byggeri og installation på stedet, og materialer og udstyr er arrangeret. Baseret på dette er det detaljerede budget det afsluttende trin i laboratorieudformningen. I konstruktionstegningens design skal ikke blot design af varmventilation og andre beslægtede professionelle udstyrssystemer, men også positionsklaringen, koordinaterne, højden, byggeskemaet, node detaljerne, materialepraksis og dimensioner præciseres præcist og præcist. Tekniske krav til hældningsretning, materialetype, konstruktion og installation samt inspektionsmetoder til specielle dele.