Modulært Clean Room Pulverlakeret Rustfrit ståloverførselsvindue

Modulært renrum pulverlakeret rustfrit ståloverførselsvindue

Produktdetaljer

Modulært renrum pulverlakeret rustfrit ståloverførselsvindue


Pass-boks som en slags hjælpeværktøj i renrum, bruges hovedsagelig til at rengøre områder og rene områder og ikke rene områder og ikke rene områder mellem transmission af små genstande for at reducere antallet af åbne døren til rent værelse, maksimal grænse reducerer forureningen af rent område. Passer kasse er meget udbredt i mikroteknologi, biologiske laboratorier, farmaceutiske fabrik, hospital, fødevareforarbejdning, LCD, elektronik fabrik og så videre alle har brug for ren luft.


Pass Box er opdelt i tre kategorier: 1, elektrisk kæde passage 2, mekanisk kæde adgangskasse 3, selvrensning passeboks

Hvis du er på udkig efter hospitalsrengøringsrummet i rustfrit stål elektronisk indlåsningsboks med uv lysudstyr, skal Boks være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjekke prislisten hos os.

Hvis du leder efter det modulære rene rum pulverlakeret rustfrit ståloverførselsvindue, skal Boks være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjekke prislisten hos os.
Undersøgelse