Hot Sælg ISO Factory Cleanroom Pass Box Pass Through Box

Hospital Rengøring Rum Rustfrit Stål Elektronisk Interlock Pass Box Med Uv Lights Udstyr

Produktdetaljer

Hot sælge ISO-fabrik cleanroom passeboks passere gennem kassen

Pass-boks som en slags hjælpeværktøj i renrum, bruges hovedsagelig til at rengøre områder og rene områder og ikke rene områder og ikke rene områder mellem transmission af små genstande for at reducere antallet af åbne døren til rent værelse, maksimal grænse reducerer forureningen af rent område. Passer kasse er meget udbredt i mikroteknologi, biologiske laboratorier, farmaceutiske fabrik, hospital, fødevareforarbejdning, LCD, elektronik fabrik og så videre alle har brug for ren luft.


Pass Box er opdelt i tre kategorier: 1, elektrisk kæde passage 2, mekanisk kæde adgangskasse 3, selvrensning passeboks

Hvis du er på udkig efter hospitalsrengøringsrummet i rustfrit stål elektronisk indlåsningsboks med uv lysudstyr, skal Boks være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjekke prislisten hos os.

Hvis du er på udkig efter den varme sælger, er iso fabriksrengøringsboksen forbi boksen, BOKA skal være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjekke prislisten hos os.
Hot Tags: hot sell iso fabrik cleanroom passeboks passere gennem kasse, Kina, fabrik, producenter, leverandører, prisliste, lav pris
Undersøgelse

You Might Also Like