Hot Laminar Pass Box Transfer Window of Purifying Device Kan filtrere luft til stærk rengøring

Find det varme laminarpasboksoverførselsvindue til renseanordning, der er i stand til at filtrere luft til stærk rengøring hos BOKA. Vi er en af de førende producenter og leverandører i Kina, velkommen til at købe vores produkter til lav pris og er også velkomne til at tjekke prislisten hos os.

Produktdetaljer

Hot Laminar Pass Box Transfer Window til renseanordning, der er i stand til at filtrere luft til stærk rengøring


1.Produkt introduktion


Laminar pass box bruges til lejligheder med begrænset renhedskontrol, f.eks. Center for Decease Prevention, biofarmaceutiske produkter, videnskabelig forskningsinstitution. Det er en adskillelsesindretning til at forhindre krydskontaminering af luft mellem rene rum.


2.Produktbilleder


1.1_17


3.Advantages


en. Berøringsskærmscontroller, enkel at bruge. Det er praktisk at indstille parametre og se adgangskodestatus for brugeren.

b. Udstyret med et undertryk for at overvåge HEPA-status i realtid, er det praktisk for brugeren at bestemme placeringstidsgrænse.

c. Udstyret med injektion af aerosolprøvning og blanding af porte, praktisk at udføre PAO-test

d. Med dobbeltlagsarmeret glasvindue fremstår det elegant.


4. Arbejdsprincip


hver gang døren til lavere rum er åbent, passerer kassen til at forsyne laminær strømning og filtrere luftbårne partikler ud af arbejdsområdet luft med ventilator og HEPA, for at sikre, at luft i højere rene rum ikke kontamineres af arbejdsområdet luft . Derudover forhindres bakterievækst i arbejdsområdet regelmæssigt sterilisering af arbejdsområdet med en ultraviolet kimdræbende lampe.


5.Specifikt tilbehør


1.1_06

1.1_09


6. Tekniske parametre


1.1_03


Bemærk: Størrelse og luftvolumen kan tilpasses efter behov


7.Kontaktoplysninger


1.4


Undersøgelse