Materiale Airshower anvendes mellem rent område og ikke-rent område

Kabinetsfortalende materiale og formstørrelse kan tilpasse sig kundens krav.

Produktdetaljer

Materiale Airshower anvendes mellem rent område og ikke-rent område

BOKA air shower består af skabe, rustfrit stål dør (stål dør eller lakens vindue, der bakker farvedør), grov filter effektivitet, høj effektivitet filter, blæser, statisk tryk boks, dysen låsning controller, betjeningspanel, sensorer og så videre

2. Luftbrusergulvet består af stålpladebøjning svejset sammen med forarbejdning af forstærkningen af den lak, der bager, fastgjort på overfladen af rustfrit stål.

3. Højkvalitets koldvalset stålpladefremstilling, overfladeelektrostatisk belægning eller malingbehandling, smuk og nem indvendig bundplade af rustfri stålplade, hvilket gør friktionsmodstanden nem at rengøre.

4. Kabinettet fortaler materiale og form størrelse kan tilpasse efter kundens krav.

Hvis du er på udkig efter det rene rumsbruser med hepa- og luftdyser, skal BOKA være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjekke prislisten hos os.

Hvis du leder efter materialet airshower, der bruges mellem rent område og ikke-rent område, skal BOKA være dit bedste valg. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina har vores fabrik stor kompetence på dette område. Velkommen til at købe vores lavprisprodukter og tjekke prislisten hos os.
Undersøgelse